Brottmål

Brottmål

Vid brottmål finns vi här för att se till att du behandlas rätt. Som din advokat finns vi med ända från förundersökning till avklarad rättegång, både juridiskt och som personligt stöd. Vi förbereder ditt försvar, utgår från din linje, är din rådgivare, för fram bevis och argument som talar till din fördel och visar på luckor i åklagarens påståenden.

Vårt fokus ligger på att vaka över att allt går rätt till för dig som klient. Vi är med vid förhör, ser till att du inte behandlas orätt och gör vad vi kan för att du inte ska berövas din frihet. Dessutom tar vi hänsyn till dina rättsliga, ekonomiska eller personliga intressen i alla avseenden under förundersökningen och rättegången.

När vi förordnas som målsägandebiträde hjälper vi dig genom hela rättsprocessen. Vi bistår dig juridiskt men fungerar också som ditt stöd under förundersökning och rättegång. Vi för även din skadeståndstalan.

Vi arbetar med Brottmål

Svend B Christiansen
Advokat, delägare Svend B Christiansen
Paola Gillis
Advokat, delägare Paola Gillis
Lars Halldin
Advokat, delägare Lars Halldin
Björn Hallengren
Advokat, delägare Björn Hallengren
Henrik Thyselius
Advokat, delägare Henrik Thyselius

Våra rättsområden

Vi erbjuder juridiska tjänster inom flertalet förekommande rättsområden i samband med processer av olika slag, vid ingående av avtal eller i andra situationer där juridiskt biträde behövs.

Våra medarbetare

Halldin Advokater är en stark arbetsgrupp med advokater och en paralegal. Tillsammans kan vi erbjuda en bred juridisk kompetens för våra klienter.

Personer i möte